COMENTEAZĂ

Aici este rezervat spaţiu pentru comentarii şi opinii. Expune-ţi opinia! Apreciază realitatea! TU eşti ELITA!

16 răspunsuri

 1. „ELITA” meritati un BRAVO! Sunteti deschisi pentru toata societatea. Cand am vizionat primul subiect – mitingul din Rezina – m-am intrebat: Ce vreti sa promovati?…frica omeneasca? indiferenta totala? prostia conducerii de a scoate de la locurile de munca angajatii si ai „mana” pe toti la adunare? OK! A fost totul in liniste si pace…adica „organizat”…dar care este impactul? In Rezina nu exista SOCIETATE CIVILA. Sunt sigura, ca nimeni din multime nu ar fi dorit sa comenteze ceva…chiar si daca in suflet zace o ura fata de tot ce se intimpla in r-nul lor. Dupa ce am privit mitingul din Orhei, am inteles ca relatati lucrurile asa cum sunt ele. Pentru aceasta meritati mare respect. Pentru Orhei – numai sustinere si curaj. Da, nu a fost organizat in special, dar a fost oferit un microfon liber pentru toata lumea. Bravo liderilor din partidele din opozitie, care au indraznit sa vorbeasca si sa numeasca lucruri concrete, probleme aparute in campania pre-electorala si electorala, nelegiuiri, incalcari de legi si intimidari. Imi pare bine, ca am avut posibilitatea sa va cunosc. Cu speranta ca credul D-voastra e sa reflectati realitatea asa cum este ea…ne place noua ori nu… Succese si realizari frumoase!

 2. ramineti asa cum sunteti!!! Bravo Elita.

 3. Elita, va multumim ca sunteti! De la voi mai aflam ce se intimpla mai ales in aprilie- alte posibilitati nu am avut

 4. Asteptam dezbaterile electorale pe postul vostru si la alegei anticipate. Am vazut 2 emisiuni de-ale ELITEI care m-au ajutat sa inteleg cine este Musuc.

 5. O sa aveti emisiuni electorale si la alegeri anticpate? Mult succes pe viitor pentru toti de la ELITA si toti din Rezina.

 6. ar fi bine sa fie pe internet si celelalte studiouri tv din Moldova ce emisiuni au.Nu se prea lauda cu nimic/ si nu aude nimeni ce au.

 7. Char sunteti bravo . Voi faceti mai mult ca oricine pentru locuitorii orasului tinindui la curent cu noutatile ( si sunteti neutri in ce priveste politica )
  BRAVO .

 8. Cind veti fi mai mult de 12 ore – 12 ore e cam putin .

 9. Bravo Anna te iubesc

 10. As vrea sa va propun ca siteul vostru sa stea pe un host mai convenabil daca doriti va construiesc eu un site mai bun si daca va place vil vind sau vil propun gratis 😀

 11. Salut sunt din Rezina as wrea sa va intreb daka e posibil sa faceti un reportaj despre problemele celor care se dau cu rolele cu bicicletele sau cu skateboardul wrem ka primarie sa faca un parc special unde sa ne ocupam
  Contact 067465167

 12. Buna,sunt din Rezina am dansat pe 5 martie la casa de cultura si doreesc sa vad video ms.

 13. In emisie sau pe http://www.tvelita.md la rubrica Cultural TV. Vizionarea plăcută .

 14. Nu gasesc in genereal nici la rubrica Cultural Tv..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: